Työntekijöitä teolliseen puurakentamiseen

Työntekijöitä teolliseen puurakentamiseen

Woodcomp on puunjalostukseen ja korkealaatuisten puutalojen teolliseen valmistamiseen keskittynyt raahelainen konserni. Puutuotteet jalostetaan höyläyksestä ja pintakäsittelystä alkaen valmiiksi rakentamisen lopputuotteeksi asti. Woodcomp-yhtiöihin kuuluvat KW-Component Oy, Puumesta Oy ja Lapaluodon Puu Oy. Konserni työllistää Raahessa yli 130 henkilöä. Asiakkaina ovat mm. Suomen johtavat omakoti- ja aluerakentajat.

Haemme asiakkaallemme Woodcomp-yhtiöille TYÖNTEKIJÖITÄ PUURAKENTAMISEEN eri työtehtäviin monen mittaisiin työsuhteisiin. Palkkaamme 40 työntekijää elementtirakentamisen eri työtehtäviin ja 10 työntekijää puurakentamisen eri työtehtäviin.

Työntekijöitä tarvitaan:
– Varasto-, keräily- ja pakkaustehtäviin
– Runkosahalle
– Höyläämöön
– Pintakäsittelyyn
– Elementtirakentamiseen

Mistä emme tingi?
Työntekijöidemme kaikkein tärkein ominaisuus on oikeanlainen asenne. Tämä ei ole sanahelinää, asenne todella ratkaisee. Kaiken muun voimme opettaa, mutta toimeen tarttuva, oma-aloitteinen asenne ja positiivinen suhtautuminen työhön ja yhdessä tekemiseen sinulla tulee olla jo valmiina. Lisäksi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon ja hyvän suomen kielen taidon.

Mistä saat plussaa?
Saat lisäpisteitä, jos sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta tai alan koulutus.

Mitä on tarjolla?
Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden arvokkaan työkokemuksen kerryttämiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pitkin kevättä ja kesää, ensimmäiset työntekijät aloittavat jo maalis-huhtikuussa. Töitä on tarjolla vähintään kesäsesongin ajaksi ja kyntensä näyttäville hyville tekijöille työtä riittää pidemmäksikin aikaa. Palkkaus määrittyy osaamisen mukaan ja pohjautuu mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimukseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja iltavuorosta maksetaan TES:n mukaiset lisät.

Jos sinulta löytyy repullinen hyvää asennetta työntekoon ja työskentely teollisen puurakentamisen parissa kiinnostaa, jätä meille hakemuksesi linkin kautta. Kutsumme hakijoita haastatteluun toimistollemme haun edetessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Työntekijöitä teolliseen puurakentamiseen, Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 11.02.2021 – 31.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi