Työntekijöitä metallien lämpökäsittelyyn

Työntekijöitä metallien lämpökäsittelyyn

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, pintakäsittelyyn sekä muihin palveluihin valmistavalle teollisuudelle ja prosessilaitosten kunnossapitoon. Lue lisää https://heatmasters.net/fi/

 

Haemme Heatmastersille Hollolaan työntekijöitä metallien lämpökäsittelyyn

 

Työtehtäviisi kuuluu putkistojen ja erilaisten metallikappaleiden lämpökäsittely prosessilaitoksissa (voimalaitokset, öljynjalostamot, sellutehtaat, jne.) ja konepajoissa asiakasrajapinnassa ympäri Suomen. Asennuskohteet sijaitsevat toisinaan ulkomailla, joten arvostamme englannin kielen osaamista käytännön tilanteissa. Pidät liikkuvasta työstä ja näet ulkomaanprojektit mahdollisuuksina oppia uutta eri kulttuureista. Työssä yhdistyy fyysinen käsillä tekeminen ja tietoteknisten ohjelmien käyttö. Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja osaat kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista osaamista. Kokemus mekaanisen kunnossapidon töistä katsotaan eduksi. Lisäksi eduksesi on hyvät tietotekniset perustaidot, sillä työssä käytetään digitaalisia lämpökäsittelylaitteita. Työkohteisiin kuljetaan pakettiautoilla, joten ajokortti on työssä välttämätön. Työ on ajoittain fyysistä tekemistä, ja sen vuoksi toivomme jokaisen työntekijämme pitävän kunnostansa ja jaksamisestansa huolta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työhön ja osaat toimia myös osana asiantuntijatiimiä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin ja toivommekin, että olet innokas oppimaan ja haluat kehittää jatkossakin ammattitaitoasi kuuluen alamme parhaimpiin osaajiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ Heatmastersin palveluksessa. Kyseessä on kokoaikainen työ, jossa työpäivät saattavat olla toisinaan pitkiäkin asennuskohteiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme motivoitunut ja sitoutumishaluinen tekijä, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.

Hae työtä

Työntekijöitä metallien lämpökäsittelyyn, Päijät-Häme Hollola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 23.11.2021 – 07.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi