Työntekijöitä Kotkan Meripäiville

Työntekijöitä Kotkan Meripäiville

Etsimme asiakkaallemme

BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Kotkan Meripäiville 27.–30.7.2022

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi anniskeluravintolassa työskentelystä, sekä upean kokemuksen Kotkan Meripäivien keskeisimmällä paikalla. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Hakijoilta toivotaan kokemusta anniskelusta, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kykenet tarvittaessa ripeään työtahtiin. Omaathan siis reippaan otteen työntekoon, hyvät asiakaspalvelutaidot, anniskelupassin, sekä kokemusta rahankäsittelystä. Työaika vaihtelee tapahtuman aukiolojen mukaan. Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa anniskelupassia sekä täysi-ikäisyyttä.

Palkkauksessa sovelletaan Ravintola-alan työehtosopimusta ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Työntekijöitä Kotkan Meripäiville, Kymenlaakso Kotka

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 09.06.2022 – 17.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES