Työntekijöitä elementtirakentamiseen

Työntekijöitä elementtirakentamiseen

Woodcomp on puunjalostukseen ja korkealaatuisten puutalojen teolliseen valmistamiseen keskittynyt raahelainen konserni. Puutuotteet jalostetaan höyläyksestä ja pintakäsittelystä alkaen valmiiksi rakentamisen lopputuotteeksi asti. Woodcomp-yhtiöihin kuuluvat KW-Component Oy, Puumesta Oy ja Lapaluodon Puu Oy. Konserni työllistää Raahessa yli 130 henkilöä. Asiakkaina ovat mm. Suomen johtavat omakoti- ja aluerakentajat.

Etsimme asiakkaallemme Woodcomp-yhtiöille TYÖNTEKIJÖITÄ ELEMENTTIRAKENTAMISEEN. Työt alkavat elokuussa ja tarve on pitkäaikainen.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuoroviikoilla maanantaista perjantaihin klo 6.00-14.30, iltavuoroviikoilla maanantaista torstaihin klo 14.30-01.00.

Mitä haemme?
Etsimme nyt erityisesti kokeneita tekijöitä, joilla on aiempaa rakennusalan työkokemusta ja mahdollisesti myös koulutus alalle.

Mitä edellytämme?
Olkoon kulunut klisee tai ei, työntekijöidemme kaikkein tärkein ominaisuus on asenne. Kokeneet työkaverisi perehdyttävät sinut työtehtäviin kyllä, mutta toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja positiivinen suhtautuminen työhön ja yhdessä tekemiseen sinulla tulee olla jo taskussasi taloon tullessasi.

Tehtävät vaativat hyvää fyysistä peruskuntoa.

Palkka?
Kokemusta jo kerryttäneille ammattilaisille maksamme palkkaa osaamisesta riippuen 13-16 euroa / tunti. Jos sinulla on kokemusta vähemmän, on lähtöpalkkasi taidoistasi riippuen 10-12 euroa / tunti. Noudatamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

Lisäksi saat hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden arvokkaan työkokemuksen kerryttämiseen.

Työsuhteen kesto?
Työt alkavat elokuussa. Töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun ja jatko on mahdollinen. Hyville ja osaaville työntekijöille voi avautua vakituinen paikka yrityksen palkkalistoilla.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennusalalta, repullinen hyvää asennetta työntekoon ja työskentely teollisen puurakentamisen parissa kiinnostaa, jätä meille hakemuksesi linkin kautta. Kutsumme hakijoita haastatteluun toimistollemme pitkin matkaa haun edetessä.

Lisätietoja tehtävistä saat Go On Raahesta:
HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
HR-assistentti Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Työntekijöitä elementtirakentamiseen, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 07.06.2021 – 31.07.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi