Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Raahe

Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Raahe

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Raahen tehtaalla valmistetaan ns. standardi-, premium- ja erikoisteräksiä. Päätuotteita ovat kuumavalssatut levyt ja kelatuotteet. Tehdas on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä. Kahdessa masuunissa valmistetaan raakarautaa, joka jalostetaan teräkseksi terässulatolla. Sulasta teräksestä tehdään teräsaihioita, jotka valssataan tuotteiksi kuumavalssaamolla. Tehdasalueella on myös oma satama ja yksi Suomen suurimmista laboratoriokokonaisuuksista. Alueella työskentelee noin 2500 SSAB:n omaa työntekijää sekä satoja urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Kesätyö terästeollisuudessa!

SSAB Europe Oy hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAAHEN TERÄSTEHTAALLE tuotantoon, kunnossapitoon, satamaan ja kiinteistöhuoltoon.

Haluatko mukaan?

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää ammattilaisjoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. 

Työssä menestymisen takaavat vastuullisuus, tarkkuus, pitkäjänteisyys, yhteistyökyky ja uteliaisuus. Osa työtehtävistä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Raahen tehtaan työntekijätehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos opiskelet tai olet opiskellut metallialaa, autoalaa, prosessiteollisuutta, sähkö- ja automaatioalaa, LVI- ja rakennusalaa, logistiikkaa tai muuta tuotantoympäristöön soveltuvaa alaa. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Haemme kesätyöntekijöitä:

  • Rautatuotantoon huolehtimaan turvallisesta raudanvalmistuksesta
  • Terästuotantoon varmistamaan turvallisen teräksen ja aihioiden valmistaminen ja lähettäminen tuotannossa eteenpäin
  • Kuumavalssaamolle osallistumaan lopputuotteiden valmistukseen nauha- ja levylinjalla tai jatkojalostuksessa sekä varmistamaan tuotteiden vaatimustenmukaisuus ja huolehtimaan oikea-aikaisesta toimittamisesta asiakkaillemme
  • Kunnossapitoon varmistamaan edellä mainittujen osastojemme toimintakyky: ylläpitämään, huoltamaan ja korjaamaan tuotannon laitteita ja varaosia. Kunnossapitäjiä tarvitaan niin mekaanisen- kuin sähkökunnossapidonkin puolelle.
  • Satamaan ahtaajiksi huolehtimaan turvallisesta ja oikea-aikaisesta raaka-ainelaivojen purusta ja tuotelaivojen lastauksesta
  • Kiinteistöpalveluun huolehtimaan tehtaan kiinteistöistä: rakennuksista ja LVI-huollosta

Katso SSAB:n Raahen tehtaan esittelyvideo ja kesätyöntekijöiden kokemuksia alla olevista linkeistä:

Hilla kesätöissä SSAB:n Raahen tehtaan terästuotannossa
Annica kertoo kokemuksistaan SSAB:llä

Tullessasi valituksi sinut opastetaan ja perehdytetään työtehtäviisi niin, että työt hoituvat turvallisesti ja vaaditulla tavalla. Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit.

Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2023. Siltanosturinkuljettajakoulutukset käynnistämme jo maalis-huhtikuussa.

Arvostamme halukkuutta kasvaa alan ammattilaiseksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Hae työtä

Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Raahe, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 19.12.2022 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Koskela

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009

anna.koskela@go-on.fi