Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna

Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

Kesätyö terästeollisuudessa!

SSAB Europe Oy hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HÄMEENLINNAN TOIMIPAIKALLE tuotantoon, kunnossapitoon ja tehdaspalveluun.

Haluatko mukaan? 

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää ammattilaisjoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. 

Työssä menestymisen takaavat vastuullisuus, tarkkuus, pitkäjänteisyys, yhteistyökyky ja uteliaisuus. Osa työtehtävistä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. 

Hämeenlinnan tehtaan työntekijätehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos opiskelet tai olet opiskellut  metallialaa, autoalaa, prosessiteollisuutta, sähkö- ja automaatioalaa, lvi- ja rakennusalaa, logistiikkaa tai muuta tuotantoympäristöön soveltuvaa alaa. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. 

Haemme kesätyöntekijöitä eri osastoillemme (peittaus-valssaus-hehkutus, sinkitys, leikkaus-lähetys sekä maalipinnoitus) kylmävalssattujen, sinkittyjen ja maalipinnoitettujen tuotteiden sekä putkitehtaalle putkituotteiden valmistukseen

  • varmistamaan tuotteidemme vaatimustenmukaisuus sekä huolehtimaan niiden oikea-aikaisesta toimittamisesta asiakkaillemme
  • kunnossapitoon varmistamaan edellä mainittujen osastojemme toimintakykyä; ylläpitämään, huoltamaan ja korjaamaan tuotannon laitteita ja varaosia. Kunnossapitäjiä tarvitaan niin mekaanisen- kuin sähkökunnossapidonkin puolelle. 
  • Tehdaspalveluun huolehtimaan tehtaan kiinteistöistä: rakennuksista ja LVI-huollosta sekä varasto- ja siivouspalveluista.  

Katso Hämeenlinnan kesätyöntekijöiden kokemuksia ja mitä Annica kertoo kokemuksistaan SSAB:llä.

Tullessasi valituksi sinut opastetaan ja perehdytetään työtehtäviisi niin, että työt hoituvat turvallisesti ja vaaditulla tavalla. Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit. 

Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan. 

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2023.

Arvostamme halukkuutta kasvaa alan ammattilaiseksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön. 

Hae työtä

Työntekijätehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna, Kanta-Häme Hämeenlinna

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 19.12.2022 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Koskela

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009

anna.koskela@go-on.fi