Työntekijäksi Valtra Oy:lle

Työntekijäksi Valtra Oy:lle

”Valtra Inc. kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa. Lue lisää Valtrasta osoitteessa www.valtra.com ”

Haemme asiakasyrityksellemme Valtran tehtaalle Suolahteen TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Osaamisesi mukaan tehtaalla työtehtäviisi voi kuulua erilaiset traktoriasentajan tehtävät traktorituotantolinjalla tai materiaalinkäsittelyyn liittyvät tehtävät varastokeräilyn parissa. Työtehtävässä käytät erilaisia koneita ja laitteita. Tämän työn opit vain tekemällä ja siksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Sovit Valtralle, mikäli sinulla on esimerkiksi auton- tai koneasentajan koulutus, mutta myös harrastuksen kautta hankittu kokemus vastaavanlaisista tehtävistä antaa hyvän pohjan työhön. Eduksi katsomme ajoneuvojen sähkö- ja ohjelmistotekniikan tuntemuksen. Suomen kielen taito on pakollinen.

Hakijalta toivomme kykyä toimia tiimissä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä ja lopputuloksena on huippuluokan kotimainen traktori. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä sekä tarkkuutta. Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvän paineensietokyvyn ja yhteistyötaidot, olet joustava sekä asenteeltasi positiivinen.
Kokemustasi tärkeämpää meille on oppimiskykysi, kiinnostuksesi alaa kohtaan ja se, että työkalut pysyvät käsissäsi!

Valtra tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on sisätyötä valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. Palkkatasomme on erittäin kilpailukykyinen, ja työpaikkakiusaamiselle Valtralla on nollatoleranssi. Valtra on savuton työpaikka. 

Oletko siis etsimämme ahkeran asenteen omaava näppärä tekijä? Käy jättämässä hakemuksesi ja olet mukana
hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, 040 820 6963 / pinja.hytonen@go-on.fi

Hae työtä

Työntekijäksi Valtra Oy:lle, Keski-Suomi Jyväskylä, Konnevesi, Laukaa, Uurainen, Äänekoski

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 08.07.2022 – 28.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 12,26 + tuotantopalkkiot