Työntekijä elintarviketeollisuuteen, Pyhäntä

Työntekijä elintarviketeollisuuteen, Pyhäntä

Go On Oulu etsii Maustaja Oy:lle Pyhännälle

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÖITÄ

Asiakkaamme on tunnettu elintarvikealan toimija, joka etsii vahvistusta tuotannon tiimiinsä. Etsimmekin nyt uusia työntekijöitä elintarviketuotannon vuorotyötehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, erilaisten kastikkeiden valmistusta, tuotelaadunvalvontaa sekä siihen liittyvien kirjausten tekoa sekä prosessin puhtaanapitoa. Etsimme työntekijää myös lavaukseen hoitamaan tuotteiden paketointia ja valmistelemaan näiden kuljetusta. Takaat osaltasi tuotannon sujuvuutta ja osallistut muiden työnantajan osoittamien työtehtävien suorittamiseen.

Työ on ajoittain fyysistä, joten olethan hyvässä fyysisessä kunnossa, eikä sinulla ole voimakkaita herkkyyksiä tai allergioita. Katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai alan koulutuksen hakijan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä maanantaista perjantaihin ja palkka määräytyy Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan. Palkka on näin ollen vähintään PL 1 mukainen, eli 10,68€/h. Työ edellyttää hygieniapassin.

Toivomme hakijalta

  • itsenäistä, reipasta ja oma-aloitteista asennetta
  • halua oppia ja kehittyä työssä
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hygieniapassia

Tarjoamme

  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • mukavan työyhteisön
  • jatkuvan tuen työsuhteesi aikana

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattori Johanna Berglund p. 044 330 8824 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Hae työtä

Työntekijä elintarviketeollisuuteen, Pyhäntä, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Nivala, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Siikalatva, Tyrnävä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 09.09.2022 14:00 – 10.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealojen tes/osaamisen mukaan

Käsittelijä:

Johanna Berglund

HR-asiantuntija +358 44 330 8824

johanna.berglund@go-on.fi