Työnjohtaja, Pellon Betoni Oy

Työnjohtaja, Pellon Betoni Oy

Pellon Betoni Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1954, jolloin Hannes Sunila perusti Pelloon betonituotteita valmistavan yrityksen. Tälläkin hetkellä Pellon Betoni Oy on perheyritys ja yksi toimialansa merkittävistä toimijoista Pohjois-Suomessa ja suurten kansallisten sekä yhteispohjoismaisten rakentajayritysten osaava kumppani. Yrityksen pääasiallista toiminta-aluetta on kalottialue, mutta kumppanuuksien kautta merkittäviä operaatioita tehdään pääkaupunkiseudulle ja muuallekin Etelä-Suomeen. Betonielementtejä toimitetaan myös Ruotsin ja Norjan kohteisiin. Lue lisää: https://www.pellonbetoni.fi/

Etsimme asiakkaallemme nyt TYÖNJOHTAJAA Pellon Orajärven tehtaalle kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa työnjohtokokemusta (tai hyvät valmiudet työnjohdollisiin tehtäviin), hyvät vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällinen työskentelytapa. Toivomme hakijalta rakennusalan tai muun teknisen alan insinöörin koulutusta. Kokemus betonirakentamisesta katsotaan toki eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys valinnalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan. Järjestämme sinulle tarvittaessa asunnon paikkakunnalta.

Edellytämme sinulta:

– Rakennusalan tai muun teknisen alan insinöörin koulutusta 

– Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

– Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

– Hyviä excel-ohjelman käyttötaitoja

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen ja vastuullisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa

– Mukavan työyhteisön ja johdon tuen

– Kannustavan palkkauksen

– Asumismahdollisuuden paikkakunnalta

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Työnjohtaja, Pellon Betoni Oy, Lappi Pello

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 25.11.2021 – 12.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi