Työnjohtaja, Metallisorvaamo M.Hakala

Työnjohtaja, Metallisorvaamo M.Hakala

Metallisorvaamo M. Hakala on 1974 perustettu yritys, joka sijaitsee Kouvolassa. Metallisorvaamo M.Hakala on haponkestävän ja ruostumattoman koneistuksen ammattilainen. Pitkäaikainen kokemus, moderni konekanta ja hyvä yhteistyökyky auttavat täyttämään asiakkaan tarpeet. Yrityksen palvelu kattaa koko ketjun komponenttituotannosta varastointiin. Yrityksen suurin voimavara ovat ammattitaitoiset työntekijät, joista pidetään hyvää huolta.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän ammattitaitoisessa metallialan yrityksessä.

Työnjohtajana keskeisiä työtehtäviäsi ovat johtaa tuotannon päivittäistä tekemistä alihankintakoneistamossa, huolehtia töiden resursoinnista, kapasiteetista sekä toimitusvarmuudesta yhteistyössä muun tuotannon kanssa. Työssäsi vastaat siitä, että tuotteiden valmistus ja toimitus asiakkaille tapahtuu asetettujen yhteisten tavoitteiden mukaisesti sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja myynnin kanssa. Kehität omaa ja tiimin osaamista, mahdollistat yhdessä tekemisen ja tavoitteisiin pääsemisen hyvällä esihenkilö työskentelyllä.

Edellytämme sinulta tuntemusta koneistuksesta ja työkokemusta teollisuusympäristöstä sekä kokemusta esihenkilötyöskentelystä, sillä työtehtävässä toimit esihenkilönä 30 metallialan ammattilaiselle. Henkilönä olet vastuuntuntoinen, tavoitteellinen ja omaat käytännön organisointitaitoja. Toimit suunnan näyttäjänä ja esimerkillisesti työyhteisössäsi yhteisten pelisääntöjen mukaisesti ja työskentelytavoiltasi olet reilu ja innostava. Pyrit aktiivisesti omalla toiminnallasi ja osaamisellasi kehittämään laatua, tuotantoa, toimitusvarmuutta sekä työturvallisuutta. Työssä menestyäksesi hallitset perustietotekniset asiat sekä osaat lukea teknisiä piirustuksia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työpaikan, jossa työtehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat käyttöösi myös kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuri edut. Palkkaus sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin vuorotyönä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Go On Kouvola. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 5.2.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. 044- 5859162, jenna.seppanen@go-on.fi.

Hae työtä

Työnjohtaja, Metallisorvaamo M.Hakala, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 20.01.2023 – 05.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jenna Seppänen

HR-asiantuntija +358 44 585 9162

jenna.seppanen@go-on.fi