Työnjohtaja, Metalli Hokkanen Oy

Työnjohtaja, Metalli Hokkanen Oy

Metalli Hokkanen Oy on vuonna 1917 perustettu perheyritys, joka toimii rakennusteollisuuden alihankkijana. Vahvat perinteet näkyvät työntekijöiden ammattitaidossa ja huolellisuudessa. Yrityksen tuotteet ovat pääasiassa ovien ja ikkunoiden alumiini- ja teräsrakenteita, joita valmistetaan sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Haemme asiakkaallemme Metalli Hokkanen Oy:lle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.

Työnjohtajana vastaat konepajan esimiehen tehtävistä, operatiivisesta toiminnasta sekä toimintojen jatkuvasta kehittämisestä. Tärkein tehtäväsi on toimia oman ryhmäsi, reilun 10 henkilön esimiehenä ja työnjohtotiimin/johtoryhmän jäsenenä sekä mahdollistaa työntekijöiden töiden onnistuminen. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi tarjouslaskenta, työmaapalavereihin osallistuminen sekä töiden/asennusten vastaanotto, aikataulutus ja valvonta.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja kokemusta metalli-, puu- tai rakennusalalta. Arvostamme erityisesti insinöörin tutkintoa sekä rakennusalan kokemusta. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Johdat työntekijöitä esimerkilläsi, sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä kyky tehdä päätöksiä ja aikatauluttaa tehtäviä.

Toivomme sinulta valmiutta satunnaiseen matkatyöhön, max 5pv/kk. Työkohteet sijaitsevat Itä-, Keski- ja Etelä-Suomen alueella.

Tehtävä on kokoaikainen, työaika 8h/pvä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työnkuvan pitkään alalla toimineessa perheyrityksessä.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Työnjohtaja, Metalli Hokkanen Oy, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.11.2021 – 02.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Satu Pirhonen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 475 9000

satu.pirhonen@go-on.fi