Työnjohtaja

Työnjohtaja

Bierkühl Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia tuotteita juomateollisuudelle. Pohjoismaiden johtavana laitevalmistajana Bierkühl Oy:n tuotteet tunnetaan suomalaisesta innovatiivisesta osaamisesta ja laadusta. Asiakkaana ovat juoma-alan johtavat toimijat ja panimot.

Yritys on toiminut myös kanavapuhdistukseen ja pölyttömään saneeraukseen tarkoitettujen koneiden laitevalmistajana lähes 20 vuoden ajan. Yritys omaa tältä alalta vankan osaamisen tuotteiden tuotekehityksessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa.

Haemme asiakkaallemme Bierkühl Oy:lle suorarekrytointina työhön osallistuvaa TYÖNJOHTAJAA Mikkeliin.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu esimiestehtävien lisäksi muun muassa tuotannonohjaus aina asiakastilauksesta toimitukseen, varaston hallinta ja yhteydenpito sidosryhmiin.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä ja työnjohtotehtävistä. Lisäksi hakijoilla tulee olla osaamista sähköalalta.

Työssä onnistuaksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, organisointitaitoinen sekä omata hyvä paineensietokyky ja erinomaiset sosiaaliset taidot.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielekkään tehtävän hyvässä porukassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Lue lisää yrityksestä: https://www.bierkuhl.com/ ja https://www.boscleantec.com/fi/etusivu

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 tai Anna Orava puh. 0445859886.

Jätä hakemus palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 27.2.2020 mennessä.

Hae työtä

Työnjohtaja, Go On Mikkeli, Etelä-Savo, Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.2.2020 – 27.2.2020

Vaadittu työkokemus: 3-5 v

Palkkaus: palkkatoive

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi