Työkalujen valmistaja, Tikka Spikes Oy

Työkalujen valmistaja, Tikka Spikes Oy

”Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia.”

Haemme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle oma-aloitteista ja oppimiskykyistä TYÖKALUJEN VALMISTAJAA työkaluosastolle kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet, että työskentely konepajaympäristössä on miellyttävää etkä kaihda mahdollista vuorotyötä, saatat olla hakemamme henkilö. Työ tapahtuu NC-ympäristössä ja se tehdään alkuun koneistuskeskuksella tai NC-sorvilla. Tulevaisuudessa on mahdollista työskennellä myös eri tehtävissä työkaluosastolla. Odotamme hakijoilta moniosaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta ja ammattimaista otetta työskentelyyn. 

Eduksesi katsotaan:
– kone- ja metallialan koulutus
– työkokemus työkalujen valmistuksesta
– NC-koneistus- ja CAD/CAM osaaminen

– hionnan ja kipinätyöstön tuntemus
– oma-aloitteisuutta
– kykyä oppia uusia asioita nopeasti

 

Myös juuri opintonsa päättäneet tai keväällä valmistuvat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Koska työ vaatii erityisosaamista, olemme tarvittaessa valmiita kouluttamaan valitsemamme henkilön haettavaan tehtävään.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille http://go-on.likeit.fi/apply/29592753 kautta, mutta viimeistään 21.5.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tarjoamme miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työtä

Työkalujen valmistaja, Tikka Spikes Oy, Keski-Suomi Jyväskylä, Jämsä, Muurame, Äänekoski

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 26.04.2021 – 21.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologiateollisuuden tes

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi