Tutkimusassistentti

Tutkimusassistentti

Palvelu Plus Oy on myynti- ja palveluprosessien mittaamisen huippuosaaja. Yritys on perustettu vuonna 1987 yhteistyössä sveitsiläisen Service Plus Ag:n kanssa. Yli 30-vuotias yritys on suomalaisten yksityishenkilöiden omistuksessa. Palvelu Plus Oy:llä on koko maan kattava verkosto, jossa on yli 14 000 testiasiakasta. Palvelu Plus toteuttaa n. 25 000 testiasiakaskäyntiä vuosittain.
Palvelu Plus Oy:n arvot ovat avoimuus, vastuu omasta työstä, halu joustaa, tahto uudistua ja kehittyä sekä joukkuehenki.

Haemme nyt Palvelu Plus Oy:lle

TUTKIMUSASSISTENTTIA

jatkuvaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mysteryshoppaajien keikkakoordinointi kuten työvuorohallinnointi ja ohjeistus puhelimitse, tilausten koordinointi, työntekijöiden kontaktointi, perehdytysasiat sekä muut yleiset toimistotyöt.

Työssä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta, aktiivista työotetta, tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja tehdä työtarjouksia mysteryshoppaajille. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä ja toimit oma-aloitteisesti. Jotta menestyt tehtävässä, sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja eduksesi katsotaan, jos sinulla on kaupallinen koulutus (esim. merkonomi). Aikaisempi, monipuolinen kokemus toimistotehtävistä ja puhelintyöskentelystä katsotaan myös eduksi.

Työn aloitus on mahdollisimman pian ja työsuhde on aluksi osa-aikainen. Työsuhde solmitaan aluksi Go Onin kanssa ja myöhemmässä vaiheessa sinun on mahdollista siirtyä kokoaikaiseksi työntekijäksi, suoraan Palvelu Plus Oy:n omaan organisaatioon.

Tarjoamme sinulle mukavan ja vaihtelevan työn, jossa sinulla itselläsi on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi, loistavan tiimin tuen työhösi sekä viihtyisät toimitilat Vallilassa. Kun näytät kyntesi, pystyt vaikuttamaan myös palkkakehitykseesi positiivisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi CV:n kera heti! Aloitamme haastattelut hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön ilmiannettua itsensä meille.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893, sähköpostitiedustelut helsinki@go-on.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka!

Hae työtä

Tutkimusassistentti, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 12.2.2020 – 23.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

HR-päällikkö, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi