Tuote-esittelijä

Tuote-esittelijä

Etsimme reippaita TUOTE-ESITTELIJÖITÄ asiakkaallemme Vaasaan.

Onko ihmisten kanssa jutustelu ja hyvä ruoka lähellä sydäntäsi?
Hakemamme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita ja sosiaalisia tuote-esittelijöitä. Esittelyt tapahtuvat esimerkiksi päivittäistavarakaupoissa ja tuotteet ovat pääsääntöisesti elintarvikkeita esim. leipomotuotteita.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta iloinen ja ulospäinsuuntautunut asenne sekä kiinnostus esiteltäviin tuotteisiin on tärkeää. Myös ruotsin kielen osaaminen on työssä onnistumiseen edellytys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset lähelle asiakasta ja kehittymään työntekijänä.

Töitä on tarjolla asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Työ päivät painottuvat loppu viikolle tai viikonlopuille. Työ sopii hyvin opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit paikasta, niin ota heti yhteyttä, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi

Potentiaaliset hakijat kutsumme ensimmäiseen haastatteluun toimistollemme, käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Tuote-esittelijä, Go On Vaasa, Pohjanmaa, Vaasa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 25.11.2018 – 31.12.2018

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Tes mukaan

Käsittelijä:

Anita Koskinen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi