Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen

Tarpeet asiakasyrityksissämme kasvavat jälleen syksyllä 2022 – varmista paikkasi ja hae nyt!

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Etelä-Karjalan alueelle ahkeria ja tekeviä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

koko- sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät eri alojen ja materiaalien parissa. Tarjoamme aina vähintään TES:n mukaisen palkan ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään työtä päivävuorossa sekä kahdessa vuorossa, mutta eduksesi katsotaan aina mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista tuotannon töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikkoja alamme täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Lappeenrannan Pasi Kuosma puh. 050 381 3117, pasi.kuosma@go-on.fi

Hae työtä

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen, Etelä-Karjala Lappeenranta

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.06.2022 – 15.07.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Peruspalkka TES

Käsittelijä:

Pasi Kuosma

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 381 3117

pasi.kuosma@go-on.fi