Tuotantotyöntekijöitä Swappielle

Tuotantotyöntekijöitä Swappielle

Swappien tarina alkoi vuonna 2016, kun yrityksen perustajat Sami ja Jiri yrittivät ostaa käytettyä puhelinta nettikirpputorilta. Luotettavan oloisen profiilin omannut myyjä osoittautui kuitenkin ammattihuijariksi, eikä koskaan toimittanut myymäänsä tuotetta. Sami ja Jiri huomasivat, etteivät olleet ongelmansa kanssa yksin. Kiinnostus ostaa käytettyjä laitteita kasvaa jatkuvasti, ja nettikirpputorihuijaukset ovat tulleet yhä ammattimaisemmiksi. Erilaisia bisnesideoita testanneet yritteliäät kauppislaiset rupesivat vuoden 2016 lopulla rakentamaan markkinapaikkaa, jonka kautta käytettyjen älypuhelinten ostaminen ja myyminen on helppoa ja turvallista.

Nyt Swappien mission eteen tekee töitä nopeasti kasvava yli 400-henkinen innokas tiimi. Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisemman ja ympäristöystävällisemmän tavan päivittää puhelimensa uuteen. Töitä Swappiella tehdään ennen kaikkea asiakaslähtöisesti ja korostamme työssämme avoimuutta sekä oppimisen tärkeyttä.

Oletko reipas, joustava ja ahkera tekijä töitä vailla? Etsitkö mukavaa keikkaduunia opiskelujen tms. ohelle? Hieno juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Swappielle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

keikkatyöhön, Helsingin Kalasatamaan.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset tehtävät aina puhelimien kuntotarkastuksista huoltoihin. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen, joten aiemmalla työkokemuksellasi tai koulutuksellasi ei ole niin merkitystä, asenne ratkaisee! Töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja klo 14-22 välisinä aikoina. Töitä on tarjolla vaihtelevasti yksittäisistä vuoroista pidempiin tuurauksiin ja voit itse päättää mitä vuoroja otat vastaan. Aloituspalkka on 10,50 €/tunti.

Odotamme sinulta

  • kykyä oppia nopeasti
  • tiimityötaitoja
  • positiivista, työtä pelkäämätöntä asennetta
  • kiinnostusta toimialaan
  • sujuvaa englannin tai suomen kielitaitoa
  • joustavuutta

Tarjoamme sinulle

  • ainutlaatuisen työskentelymahdollisuuden nopeasti kasvavassa yrityksessä
  • joustavan keikkatyösuhteen
  • Go Onin henkilöstöedut
  • ammattitaitoisen tiimin tuen työhösi

Tehtävässä työllistyt siis vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja onnistumistasi työssäsi tukee myös Go Onin HR-tiimi.

Kiinnostuitko? Hienoa, laita hakemuksesi heti alla olevasta linkistä. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin Miia Peltonen (050 563 6047) maanantaisin 9-16 ja muina aikoina sähköpostitse miia.peltonen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijöitä Swappielle, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen

Hakuaika: 08.04.2021 – 30.04.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tuntipalkka

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi