Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijöitä, Serres Oy

Serres Oy on vuonna 1973 perustettu perheyritys. Valmistamme omia, alallaan johtavia merkkituotteita sairaalakäyttöön ja rakennusteollisuuteen. Tuotantolaitoksemme ovat Saarijärvellä ja Kauhajoella. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 200 työntekijää ja liikevaihtomme oli viime vuonna yli 30 Me.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Serres Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2019. Työt alkavat porrastetusti kevään aikana ja kesätöiden jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Työnkuvaan kuuluu automaattisella tuotantolinjalla valmistettavien sairaalatarvikkeiden kokoonpanoa, jälkikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pakkausta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:
• Ahkeraa ja aktiivista työotetta
• Tarkkuutta ja näppäryyttä
• Rutiininsietokykyä ja pitkäjänteisyyttä
• Valmiutta kolmivuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus tuotannon tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Oletko siis etsimämme ahkeran asenteen omaava, näppärä tekijä? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Aloitamme haastattelut maaliskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Go On , Keski-Suomi, Saarijärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.1.2019 – 28.2.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Muovi- ja kemiant. TES

Käsittelijä:

Hanna Kuusela

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 334 6315 hanna.kuusela@go-on.fi