Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon Kuhmoisille

Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon Kuhmoisille

Etsimme nyt asiakkaallemme Meltex Oy Plasticsille Kuhmoisten toimipisteelle ahkeria ja oma-aloitteisia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

putkituotannon työtehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Vakinaistuminen asiakkaan kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen on todennäköinen.

Työ pitää sisällään putkituotantolinjan erilaisia pakkaukseen, ylläpitoon ja laadunvalvontaan liittyviä työtehtäviä. Osaamisen kehittyessä pääset työskentelemään myös tuotantoprosessin säätöjen ja koneiden asetusten parissa. Työ on 3-vuorotyötä. Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. 

Oletko jo koulusi käynyt, pitkäaikaista työmahdollisuutta etsivä tekijä? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö! Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Karjalainen, tiia.karjalainen@go-on.fi, 040 173 9797.

Meltex Oy Plastics on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon Kuhmoisille, Keski-Suomi Kuhmoinen

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.07.2022 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden TES

Käsittelijä:

Tiia Karjalainen

HR-asiantuntija +358 40 173 9797

tiia.karjalainen@go-on.fi