Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon

Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon

Etsimme nyt asiakkaallemme Meltex Oy Plasticsille ahkeria ja oma-aloitteisia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

putkituotannon työtehtäviin. Töitä on tarjolla alustavasti pitkälle syksyyn 2021 asti, mutta pidempikin jatko on mahdollinen.

Meltex on kotimainen putkivalmistaja ja rakennustarvikemaahantuoja. Valmistamme, myymme ja toimitamme rakennustarvikkeet infra- ja talonrakentamiseen sekä LVI-urakointiin. Palvelemme jälleenmyyjiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta ja rakentajia oman myymäläverkoston, LVI-tukun ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Työnkuvaan putkituotannossa kuuluvat kokoonpano-, pakkaus- ja laadunvalvontatyöt. Töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa.
Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme etsimältämme henkilöltä sekä tiimityötaitoja, että oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta omaan työhönsä.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on iso etu työpaikan sijainnin puolesta. Lisäksi toivomme valmiutta sitoutua työskentelemään koko sesongin ajan pitkälle syksyyn 2021 asti.

Oletko jo koulusi käynyt, pidempää työsuhdetta etsivä tekijä, vai etsitkö väliaikaista työsuhdetta loppusyksylle? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö! Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja antaa Go On Jyväskylän Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi. Jos kiinnostuit jo, täytä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/22058238 kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ensimmäiseksi jo maanantaina 8.3.2021!

Hae työtä

Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon, Go On , Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 04.02.2021 – 14.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 10,63 €/h + vuorolisät

Käsittelijä:

Hanna Kuusela

HR-päällikkö, SHL +358 44 334 6315

hanna.kuusela@go-on.fi