Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen

Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen

Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet, eläinten hoitotuotteet sekä urheiluvalmisteet.

Etsimme asiakkaallemme Galena Pharma Oy:lle tuotantotyöntekijöitä. Tuotantotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset lääketeollisuuden valmistustehtävät sekä valmistuslaitteiden ja tuotantolinjojen ylläpitotehtävät. Työssä menestyäksesi tarvitset valmiutta fyysiseen työhön, teknistä osaamista sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työvuorot sijoittuvat Ma-Pe välille ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkauksessa noudatamme muovituote- ja kemiantuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 Toivomme hakijalta

  • prosessiteollisuuden koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • koneiden ja laitteiden tuntemusta
  • tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin työkierron kautta
  • kattavan perehdytyksen työhösi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Juulia Pulkkinen, 0401757224 / juulia.pulkkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 08:00 – 11.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Juulia Pulkkinen

HR-asiantuntija, SHL, suorahakukonsultti +358 40 175 7224

juulia.pulkkinen@go-on.fi