Tuotantotyöntekijäksi Kaskipuu Oy:lle

Tuotantotyöntekijäksi Kaskipuu Oy:lle

”Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta.”

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Viitasaaren tehtaalle.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset puuteollisuuden kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät mahdollisesti tuotteiden viimeistelyä, varustelua ja kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Työtehtävät valikoituvat valittujen työntekijöiden vahvuuksien ja aikaisempien työkokemuksien mukaan.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, kello 6-22 välillä. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen. Hommien hyvin hoituessa, sitoutuneella henkilöllä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro milloin voisit aloittaa työt.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Outi Räsänen, +358 44 334 6292, outi.rasanen@go-on.fi

Hae työtä

Tuotantotyöntekijäksi Kaskipuu Oy:lle, Keski-Suomi Viitasaari

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 23.09.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Outi Räsänen

HR-asiantuntija +358 44 334 6292

outi.rasanen@go-on.fi