Tuotantotyöntekijä, Utajärvi

Tuotantotyöntekijä, Utajärvi

Go On Oulu etsii Pipelife Finland Oy:lle Utajärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme on yksi Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava yritys. Pipelife Finland Oy kuuluu tutkitusti Suomen parhaimpien työnantajien joukkoon ja työntekijöiden arvostus näkyy työympäristön yhteisöllisessä kehittämisessä. Etsimme nyt Utajärven tehtaalle reippaita ja oma-aloitteisia kesätuuraajia tuotannon tehtäviin.

Työtehtävät koostuvat muun muassa pakkauksesta ja laadun valvonnasta kumi- ja muovituotteiden parissa. Työ on luonteeltaan monipuolista ja paikoin jopa fyysistä, minkä johdosta toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä intoa tarttua uusiin haasteisiin.

Tehtävässä pärjää parhaiten reipas ja toimeen tarttuva henkilö, joka ei pelkää liata käsiään. Työhön perehdytetään, joten hakijoilla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä, mutta häneltä täytyy löytyä hyvää asennetta ja intoa oppia uutta. Alan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus katsotaan kuitenkin hakijan eduksi.

Edellytämme

· voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
· hyvää fyysistä kuntoa
· reipasta ja oma-aloitteista työotetta
· valmiutta tehdä vuorotyötä

Tarjoamme

· monipuolisen ja vaihtelevan työn
· mukavan ja kannustavan työilmapiirin
· mainion alustan saada kokemusta tuotantotyöstä
· mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Palkkaus: TES:n mukainen
Työ alkaa: Kesäkuussa 2021, tarkempi aloitus sopimuksen mukaan
Työn kesto: 3-6 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Haethan tehtävää pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824 sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Utajärvi, Pohjois-Pohjanmaa Utajärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 21.04.2021 10:30 – 17.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi