Tuotantotyöntekijä Siparila Oy:lle

Tuotantotyöntekijä Siparila Oy:lle

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Haemme asiakkaallemme Siparila Oy:lle Kajaanin tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ eri tuotantoprosessien työvaiheisiin!

Aikaisempi kokemus puunjalostusteollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen, sillä sinut perehdytetään työhön hyvin. Työtehtävät voivat sisältää mm. teollista pintakäsittelyä, vastaanottoa sekä leikkauskoneen käyttöä. Työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta sekä ongelmaratkaisu- ja yhteistyötaitoja, mutta ennen kaikkea motivaatiota ja hyvää asennetta!

Työsuhde on alkuun 6 kk määräaikainen, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus on alan työehtosopimuksen mukaan / neuvoteltavissa. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivienn henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopiolta Sanna Salmi, puh. 0401757224, sanna.salmi@go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä Siparila Oy:lle, Kainuu Kajaani

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 11.05.2021 – 27.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Puuteollisuuden TES / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Sanna Salmi

HR-päällikkö, SHL +358 40 175 7224

sanna.salmi@go-on.fi