Tuotantotyöntekijä, Scanfil EMS, Sievi

Tuotantotyöntekijä, Scanfil EMS, Sievi

Etsimme asiakkaallemme Scanfilille TUOTANTOTYÖTEKIJÖITÄ Sieviin

”Scanfil on yli 40 vuoden ajan ollut elektroniikka-alan vaativimpien asiakkaiden luotettava sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfil valmistaa tuhansia tuotteita maailmanlaajuisesti, mutta emme koskaan pane omaa tuotemerkkiämme mihinkään niistä. Toteutamme asiakkaidemme tuotteita ja tuomme ne markkinoille. Asiakkaat saavat meiltä huipputason palveluita, aina tuotesuunnittelusta, teollistamisesta, toimitusketjun hallinnasta, valmistuksesta, laadunvalvonnasta ja jakelusta loppumarkkinoille asti.”

Loppukesään ja alkavaan syksyyn 2022 haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin tehtäviin Sievin tehtaalle. Haemme HITSAAJIA, jolloin alan koulutus sekä mahdollinen työkokemus ovat etujasi, sekä haemme KOKOONPANIJOITA erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Kokoonpanon tehtävissä menestymiseen et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta, mutta toivomme sinulta innokasta ja asioita omaksuvaa asennetta, jolloin työtehtäviin perehtyminen onnistuu parhaiten. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen sekä ripeä toimintatapasi ovat toivottuja piirteitä näissä tehtävissä. Huolehdit annetuista töistä tarkasti ja huolellisesti loppuun saakka.

Työtä tehdään päivä-/ 2-vuorossa. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan elokuussa.

Maksamme sinulle osaamisesi/ teknologia tes mukaista palkkaa. Työssä pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin työn alkaessa. Saat paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan sekä

Go Onin henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi. 

Tässä olisi oiva tilaisuus työllistyä pian ja tehtävässä saattaa työt jatkua pidempäänkin. Laita hakemuksesi tulemaan www.go-on.fi -sivuillamme ja kerro minkälaista työtä olet tehnyt aiemmin.
Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja sopivat henkilöt saavat paikan tästä heti.

Lisätietoja Sanna Laitala 0400 385 010 sanna.laitala@go-on.fi

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Scanfil EMS, Sievi, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Kannus, Toholampi, Kalajoki, Nivala, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 29.07.2022 10:00 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Osaaminen/ Teknologia tes

Käsittelijä:

Sanna Laitala

HR-päällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi