Tuotantotyöntekijä Joutsaan

Tuotantotyöntekijä Joutsaan

Haemme asiakasyrityksellemme Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy:lle  Joutsaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

”Sydänpuu ikkunat ja ovet on ikkuna- ja oviasiantuntija. Yritys on erikoistunut vaativissakin rakennuskohteissa ja arvorakennuksissa tarvittavien yksilöllisten puuikkunoiden ja -ovien valmistamiseen. Malliston puuikkunat ja -ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyypillistä muotoilua, heloitusta ja pintakäsittelyä. Profin Sydänpuu ikkunat & ovet Oy on osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja.”

Tuotantotyöntekijänä työtehtävissä tarvitset avuksesi puusepäntaitoja ja/tai maalaustaitoja. Työtehtäviisi kuuluu puusepän työssä kaari-ikkunoiden ja – ovien valmistus, joten työkalujen kanssa työskentelystä sinulta löytyy kokemusta. Aikaisemmat kokemukset höyläys- ja CNC-työtehtävistä katsotaan eduksesi. Maalaustehtävissä pääset työskentelemään ruiskumaalauksen sekä pensselin parissa. Maalaustehtävien lisäksi työtehtäviisi kuuluvat pohjien teko sekä kittaustyöt. Työtehtäviä voidaan myös yhdistää, mikäli Sinula löytyy molemmista osa-alueista kokemusta ja osaamista. 

Toivomme sinulta löytyvän aitoa joukkuehenkeä ja toimeen tarttuvaa asennetta, sillä töitä tehdään tiimeissä, jossa jokainen työntekijä haluaa auttaa omalla panoksellaan joukkuettaan menestymään. Tiimityöskentelytaitojen lisäksi toivomme sinulta ahkeruutta, tarkkuutta, kehittymishalukkuutta sekä oma-aloitteisuutta.   

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn innostavassa työporukassa. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten puualan työtehtävien parissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla alkuun elokuun loppuun saakka. Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla! 

Mikäli jokin jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä Joutsaan, Keski-Suomi Joutsa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 07.06.2021 – 25.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes/neuvoteltavissa

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi