Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä, Jotwire Oy

Haemme asiakkaallemme Jotwire Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lehmoon.

Jotwire Oy valmistaa johdin- ja kaapelisarjoja, elektroniikkaa ja asennusvalmiita järjestelmäkokoonpanoja monille ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yrityksille. Tehokkaat tuotantoprosessit, moderni tuotantoteknologia, kilpailukykyinen toimittajaverkosto sekä ammattitaitoinen henkilöstö takaavat kustannustehokkaan tuotannon ja laadukkaat tuotteet. Jotwire Oy on osa Ouneva Groupia.

Tarjoamme töitä varustelutiimin eri tehtävissä sekä elektroniikan kokoonpanossa. Työhösi kuuluu mm. erilaisten komponenttien keräily kokoonpanoa varten, jälkivalmistelu sekä merkitsemis- ja leimaustehtävät. Kojeistovarustelussa työskentelet sähkökeskusten kokoonpanoa valmistelevien tehtävien parissa. Moninapakaapelien puolella työsi sisältää kaapeleiden valmistelua, mm. liittimien sekä kaapelikenkien puristamista kaapeleihin. Työtä tehdään pääosin itsenäisesti, mutta osana isompaa tiimiä, työpisteessä tai varastoautomaatilla. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään.

Odotamme sinulta ennen kaikkea tarkkaa ja huolellista työotetta, organisointitaitoja sekä reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi olet motivoitunut ja haluat oppia uutta.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä, työturvallisuuskortin sekä erilaisten koneiden ja laitteiden tuntemuksen. Myös numeromuisti ja sorminäppäryys ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä työn uusissa, toimivissa tuotantotiloissa, jotka on suunniteltu asiakkaamme tarpeita varten.

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa, joten sinulla tulisi olla valmius vuorotyöhön. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka on tehtävän vaativuuden perusteella 9,45€/h tai 9,92€/h (+ iltalisä iltavuorolta).

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio työn kestolle on noin kaksi kuukautta. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Milena Rahi, p. +358 50 477 3860 (ma-pe klo 9-16), milena.rahi@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Go On Joensuu, Pohjois-Karjala, Joensuu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.2.2020 – 21.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Milena Rahi

HR-koordinaattori +358 50 477 3860

milena.rahi@go-on.fi