Tuotantotyöntekijä, Iitti

Tuotantotyöntekijä, Iitti

Haemme nyt Kausalaan 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kykenet tarvittaessa ripeään työtahtiin. Lisäksi sinulla on hyvä motivaatio käsillä tekemiseen ja halu oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä ja teollisuudesta ovat eduksi, mutta niiden puute ei ole este hakemiselle.

Monipuolinen tuotanto mahdollistaa työtehtävien muovaamisen työntekijän kiinnostuksen ja erityistaitojen mukaan.

Tarjoamme työtä, joka tehdään päivävuoroissa. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6kk, -tässä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkan määräytymiseen vaikuttaa aikaisempi työkokemuksesi ja koulutus. Tuntipalkan päälle maksetaan tavoitteiden täyttyessä tuotantolisää. 

Koetko olevasi hakemamme henkilö? Käy jättämässä hakemus osoitteessa www.go-on.fi. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Go On Kouvola. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. 044 7238475, tanja.ahokas@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Iitti, Kymenlaakso Iitti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.05.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi