Tuotantotyöntekijä, Elega Oy, Haapajärvi

Tuotantotyöntekijä, Elega Oy, Haapajärvi

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Tehtävämme on tehdä kodistasi viihtyisä. Uudistettu keittiö hehkuu lämpöä ja tunnelmaa koko kotiin – elämäsi tärkeisiin hetkiin. Ainutlaatuinen palvelumme on tehnyt meistä keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 70 000 valmistamaamme ja asentamaamme laadukasta keittiötä koko Suomen alueella. Valmistamme kaikki kalusteet modernissa tehtaassamme Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. 

Haemme nyt asiakkaallemme keittiökalusteiden Tuotantotyöntekijää. Tehtävässä pärjää olemalla innokas uuden oppija, huolellinen ja aikaansaava tekijä. Työasenteesi on myös kunnossa ja nautit tarkasta ja siististä työnjäljestä. Toivomme sinulta oma-aloitteista otetta tehtävien hoitoon. Toki puualan koulutus ja aiempi työkokemus alalta antaa etua sinulle, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työtä tehdään päivävuorossa, 40h /viikko. Aloitusajankohta tähän tehtävään on sopimuksen mukaan/ heti. Työ on aluksi pidempi määräaikainen ja tehtävään voit saada vakituisen työpaikan sen jälkeen. 

Maksamme työstä osaamisesi mukaista kilpailukykyistä palkkaa/ puusepän tes. Sinun on mahdollista päästä mukaan mukavaan ja yhtäköyttä vetävään työtiimiin.

Tästä työstä on siis mahdollista saada työn pidemmäksi aikaa, joten hakemus kannattaa tehdä samointein. Olen yhteydessä jatkohaastattelujen merkeissä! Haastattalut aloitetaan jo hakuaikana. 

Lisätietoja saat rekrytoinnista vastaavalta Go On Sanna Laitalalta 0400385010, sanna.laitala@go-on.fi

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Elega Oy, Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa Haapajärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 22.05.2023 – 07.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Ammattitaito/ Tes

Käsittelijä:

Sanna Laitala

Asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi