Tuotantotyöntekijä Bella Veneet Oy

Tuotantotyöntekijä Bella Veneet Oy

Etsimme asiakkaallemme Bella-Veneet Oy:lle

Tuotantotyöntekijöitä veneenrakennusteollisuuteen Kuopioon!

Kysynnän edelleen kasvaessa, haemme kokoonpanijoita / asentajia sekä laminoijia osaksi ammattitaitoista henkilöstä maineikkaaseen Bella-Veneiden tehtaaseen. Voit olla jo valmiiksi alan ammattilainen tai sinut perehdytetään tehtävään ja pääset oppimaan ammattilaisten tuella. Saat työhösi  kattavan ja hyvän perehdytyksen, sekä työyhteisön tuen!

 Edellytämme hakijalta:
– Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
– Tarkkuutta
– Tiimityötaitoa
– Halua oppia ja sitoutua
– Hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi tässä työssä voivat olla esimerkiksi aikaisempi kokemus pintakäsittelijän, ajoneuvoasentajan, teollisen kokoonpanijan tai kalusteasentajan työstä.

Työtä tehdään aamuvuorossa ja haemme henkilöitä määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus sopimuksen mukaan, aiemmasta kokemuksestasi riippuen.

 Tarjoamme Sinulle:

– Päivätyön laatutuotteiden parissa
– Kannustavan ja kehittävän työympäristön ja mukavat työkaverit

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro, millaista kokemusta Sinulla olisi meille tarjota. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 tai maija.kallio@go-on.fi tai Juulia Pulkkinen 0401757224 / juulia.pulkkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä Bella Veneet Oy, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 04.08.2022 08:00 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Juulia Pulkkinen

HR-asiantuntija +358 40 175 7224

juulia.pulkkinen@go-on.fi