Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Imex Wood on vuonna 2000 toimintansa aloittanut perheyritys Nastolassa. Toimintamme pohjaa vaneritehtaiden sivutuotteena syntyvän sydänkuusen mekaaniseen jatkojalostamiseen. Tarjoamme tuotteita kotimaahan sekä vientimarkkinoille esimerkiksi puu- ja pakkausteollisuudelle. Tuotteemme ovat pienidimensioiset asiakaskohtaisesti valmistetut sahatavarat erinäisiin käyttötarkoituksiin. Lue lisää osoitteesta www.imexwood.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Imex Wood Oy:lle Tuotantotyöntekijää Nastolaan.

Työskentelet puu- ja pakkausteollisuuden tuotantoympäristössä ja työtehtäviisi kuuluvat pakkauskoneen valvonta, tuotepakkaus sekä muut monipuoliset tuotannon työt.

Toivomme hieman aiempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä mahdollisesti tehtävään soveltuvaa koulutusta. Trukilla-ajotaidoista on sinulle ehdottomasti etua. Ennen kaikkea olet reipas, oma-aloitteinen ja hyvät kädentaidot omaava tekijä.

Kyseessä on noin 6 kk:n mittainen määräaikainen, kokoaikainen työprojekti, joka alkaa elokuun alussa. Tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä Imex Woodille vakituisesti. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa eri vuorossa (ei yövuoroja).

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Salla Pohjonen, salla.pohjonen@go-on.fi, puh. 044 709 0226.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Go On , Päijät-Häme Lahti, Nastola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 29.06.2020 – 12.07.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Salla Pohjonen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 709 0226

salla.pohjonen@go-on.fi