Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin teollisuuden kokoonpano- ja tuotantotehtäviin Oulun talousalueelle (mm. Oulu, Ii, Kempele, Kiiminki). Työtehtävät ovat eri alojen monipuolisia tuotannon tehtäviä. Tehtävät eivät välttämättä vaadi aiempaa kokemusta tuotannon töistä, joten voit olla joko vasta-alkaja tai jo kokenut tekijä.

Etsimämme työntekijät ovat motivoituneita, oma-aloitteisia ja tunnollisia työntekijöitä, jotka suhtautuvat innolla työntekoon ja uuden oppimiseen. Haemme pääasiassa kokoaikaisia työntekijöitä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös osa-aikaisia tekijöitä. Töitä tehdään päivävuorossa, kolmessa tai viidessä vuorossa, joten kerrothan hakemuksessasi pystytkö tekemään vuorotyötä.

 

Hakijoilta odotamme:

  • mahdollisuutta vuorotyöhön
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • tarkkuutta
  • sitoutumisvalmiutta

Joihinkin työpaikkoihin vaadimme myös tulityökorttia, joten ilmoitathan hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva tulityökortti.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja vaihtelevan työn
  • kannustavan ja motivoivan työilmapiirin
  • arvokasta työkokemusta
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Työt alkavat: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan

Työn kesto: 3-6kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Ii, Kempele, Kiiminki, Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.02.2021 13:59 – 09.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi