Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Vieremälle!

Työnkuvaasi kuuluvat mm. hydrauliikkaletkujen ja letkuasennelmien tuotanto- ja kokoonpanotyöt. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin. Aiempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, tiimityötaidot ja reipas asenne työntekoon!

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde Go On Kuopion kautta, mutta sopivalla tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Mari Miettinen, 040 175 7224 (ma-pe klo 8-16), mari.miettinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Go On Kuopio, Pohjois-Savo, Vieremä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 28.1.2020 – 29.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Kaupan alan TES

Käsittelijä:

Mari Miettinen

HR-asiantuntija +358 40 175 7224

mari.miettinen@go-on.fi