Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Casemet on suomalainen perheyhtiö, jonka päätuotteita ovat teräskoteloratkaisut. Lisäksi tarjontaamme kuuluu sähkömekaanisten rakenteiden ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistusta.
 
Tarjoamme kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen ja innovatiivisuuteen kannustavan työympäristön kasvavassa tuotantoteknologian yrityksessä. Tervetuloa osaksi Casemet-tiimiä! #CasemetTeam
 
Haemme asiakkaallemme Casemet Oy:lle Mikkeliin Tuotantotyöntekijöitä metallikoteloiden niittaukseen.
 
Työssä pääset mukaan osaksi tuotannon tiimiä ja olet tärkeä tekijä tuotteiden valmistusprosessissa. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen.
 
Hakijoilta edellytämme reippautta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä. Aiempi kokemus tuotantotyöstä ja teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi.
 
Kyseessä on määräaikainen 3-vuorotyö, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää mahdollisesti vuoden loppuun saakka. Työsuhde voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen.
 
Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.
 
Jätä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta, hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana!
Hae työtä

Tuotantotyöntekijä, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: teknologiateollisuuden tes

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi