Tukkumyyjä Kalavapriikki Oy:lle

Tukkumyyjä Kalavapriikki Oy:lle

Tiedätkö osaavasi myydä ja tykkäät tehdä tulosta? Olisitko mielelläsi aitojen makujen ja meiningin lähettiläs? Haluaisitko edustaa vahvassa kasvussa olevaa kotimaista ruokabrändiä, joka potki ihan siikana jo heti syntyessään?

Etsimme nyt toiminnan kasvaessa Kalavapriikki Oy:lle tukkumyyjää Kuopioon!

Kalaonni on parasta, mitä me Kalavapriikilla Kuopiossa tiedämme: armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa, helposti lähestyttävässä muodossa. Loimme tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme, nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä.
Tukkumyyjän työssä lähestyt uusia asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sekä vaalit jo syntyneitä asiakassuhteita ammattimaisella ja toimeliaalla otteella. Etsimme ensiluokkaista asiakaspalvelijaa joka omaa ratkaisukeskeisen ja positiivisen ajattelutavan eikä pelkää tarttua haasteisiin! Modernit ja siistit toimitilamme sijaitsevat Kuopiossa Pienessä Neulamäessä.

Katsomme eduksesi:

– Kokemuksen ja näytön tuloksellisista myyntitehtävistä etenkin
elintarvike/HoReCa/päivittäistavarakaupan saralta
– Toimialan tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

– Vakituisen työsuhteen kotimaisessa, kasvavassa yrityksessä
– Myytäväksi erinomaisen brändin tuotteet, joista sinun ei tarvitse kertoa kalavaleita
– Lämminhenkisen työyhteisön ja vahvan organisaation tuen
– Hyvät työsuhde-edut (mm. ruokailu, ePassi)

Tutustu yritykseen ja tuotteisiin tarkemmin: www.kalaonni.fi.

Rekrytointiprosessissa apunamme on Go On henkilöstöpalvelut. Tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan Kalavapriikki Oy:n  palvelukseen. Kysy lisää työpaikasta Go On henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Maija Kalliolta numerosta 040 560 3013 (ma-pe 8-16)  tai sähköpostitse maija.kallio@go-on.fi. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 14.8.2022 emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Hae työtä

Tukkumyyjä Kalavapriikki Oy:lle, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 03.08.2022 08:00 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimus

Käsittelijä:

Maija Kallio

HR-asiantuntija, SHL +358 40 560 3013

maija.kallio@go-on.fi