IT-Tukihenkilö

Tukihenkilö IT-asiantuntijatehtäviin

Tietokeskus on vakavarainen, vuosia alalla toiminut Suomalainen ICT-alan yritys, joka työllistää jo yli 200 IT-alan ammattilaista Suomessa ja on tunnettu korkeasta palveluvasteesta asiakkaiden palvelupyyntöihin.

Etsimme nyt Helsingin Konalan toimipaikan etätukitiimiin

IT-TUKIHENKILÖÄ

asiantuntijatehtäviin vastaamaan asiakkaiden IT-ympäristön ja loppukäyttäjien tukipalveluista.

Tehtäviin kuuluvat asiakkaan yhteydenottoihin reagointi puhelimitse ja sähköpostitse sekä järjestelmän kautta tulevien palvelutukipyyntöjen käsittelytehtävät. Palvelutukipyyntöjen käsittely sisältää niiden kirjaamisen, priorisoinnin ja ratkaisemisen. Lisäksi työ sisältää valvontaohjelmien seurannan ja hälytysten ensitoimenpiteet ohjeistuksen perusteella, sovelluksien asentamisen etäyhteydellä, käyttöoikeuksien ylläpidon ja hallinnoinnin, asiakkaan työvälineiden (työasemat, mobiililaitteet) ylläpidon sekä ohjeistettuna myös räätälöityjen sovelluksien ylläpidon.
Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaan pyyntöjen eskalointi kolmansille osapuolille sekä muille käyttäjätasoille, Asset- konfiguraatio- sekä ratkaisutietokannan ylläpitotehtävät sekä vakiomuutosten toteuttaminen.

Edellytämme hakijalta IT-alan koulutusta ja aiempaa kokemusta (vähintään 1-2 vuotta) vastaavista IT-tuki- ja ylläpitotehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Työssä menestyy hyvällä asiakaspalvelutaidolla, ammattimaisella palveluasenteella sekä kyvyllä oppia ja omaksua uusia asioita sekä kyvyllä tehdä puhelimitse ja etäyhteydellä vianmäärityksiä.
Kokemus moniasiakasympäristössä toimisesta sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi ovat hakijalle ehdoton edellytys.
Tuntemus Windows työasemaympäristön ja MS Office-perheen tuotteista edellytetään.
Eduksi on ITIL-tuntemus ja raportointitaidot.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkan, tavoitteellisen ja innostavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi osaajana ja kasvaa asiakasyrityksemme menestyksen myötä.

Työ on kokoaikainen, 6 kuukauden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille.
Työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.

Jos olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsinki, p. 020 779 8893 tai helsinki@go-on.fi

Hae työtä

IT-Tukihenkilö, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 6.9.2019 – 22.9.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES/Sopimus

Käsittelijä:

Maria Pelkonen

HR-koordinaattori +358 40 352 2846 maria.pelkonen@go-on.fi