Trukinkuljettaja, Pipelife Oy

Trukinkuljettaja, Pipelife Oy

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVIS-tuotteita valmistavista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet, hulevesien hallintajärjestelmät, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät, maalämpöratkaisut sekä sähköasennus- ja kaapelinsuojatuotteet. Pipelife valmistaa ratkaisuja niin talo- kuin kunnallisteknisiin kohteisiin, teollisuuden tarpeisiin sekä toimii muovituotteiden sopimusvalmistajana monille toimialoille.   

Hei logistiikan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme Pipelife Oy:lle TRUKINKULJETTAJAA Ylämyllylle.

Työtehtävät sisältävät tuotannon ulkovaraston ylläpitoa, lähtevän ja saapuvan tavaran hallinnointia, inventaarioita sekä mahdollisesti avustavia tuotannon tehtäviä. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus logistiikan tehtävien parista sekä pyöräkoneen käytöstä. Odotamme sinulta, ripeää, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä järjestelmällistä silmää työntekoon. Olet motivoitunut ja haluat oppia uutta.

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Palkkauksessa sovellamme muoviteollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa pääset kehittämään olemassa olevaa osaamistasi ja näkemään työsi jäljen. Tarjoamme lisäksi alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituisena. Työ on pääasiassa kokoaikaista, mutta tunnit vaihtelevat asiakkaan tilauksen mukaisesti. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä koeajan jälkeen suoraan Pipelifen työntekijäksi. 

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-Koordinaattori Helka Kurittu p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.
Hae työtä

Trukinkuljettaja, Pipelife Oy, Pohjois-Karjala Joensuu, Liperi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen

Hakuaika: 25.11.2021 – 10.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi