Toimistotyöntekijä VRP-Mäkelä Oy

Toimistotyöntekijä VRP-Mäkelä Oy

VRP-Mäkelä Oy on palvellut asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella. Tilavat toimitilamme löytyvät aivan 8-tien varresta, Eurajoelta. VRP-Mäkelä Oy on toiminut renkaiden myynti ja asennustöiden parissa vuodesta 1996 alkaen ja yrityksemme periaate on ollut tyytyväiset asiakkaat, joita palvellaan ilman ajanvarausta sesongeista huolimatta. Valikoimissamme on parhaat merkit riippumatta siitä, mihin ajoneuvoon renkaita tai vanteita etsit. Tutustu lisää meihin osoitteessa: https://vrp-makela.fi/

Etsimme asiakkaallemme VRP-Mäkelä Oy:lle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme tiimiimme rempseää ja tarkkaa toimistotyöntekijää. Sinun työtehtäviisi kuuluu mm. toimistotyö, asiakaspalvelu sekä osto- ja myyntireskontran hoito. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta toimistotöistä, tietotekniikasta ja paineen alla työskentelystä. Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen henkilö.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on kokemusta osto- ja myyntireskontran hoidosta, englanninkielen taitoa, sosiaalisen media ja markkinoinnin osaamisesta ja etenkin halua oppia uutta.

Sinut tullaan perehdyttämään työhön ja tukenasi on osaava ja pitkän kokemuksen omaava kahdeksan henkinen tiimi. Arvostamme hyvää asiakaspalvelua ja meillä on vakaa asiakaskunta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn, mutta on myös mahdollista tehdä työtä osa-aikaisesti (80%). Työaika on ark. 8-17 ja sesonkiaikana myös lauantaisin 9-13.

Tarjoamme myös työterveyspalvelun ja mahdollisen puhelinedun. Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Koetko olevasi hakemamme tiimipeluri? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta viimeistään 1.6.2022 mennessä palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Porin yrittäjä Minttu Porri, sähköpostitse minttu.porri@go-on.fi tai puhelimitse arkisin 9-16 välillä numerosta 044-9802042.

 

// Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. //

Hae työtä

Toimistotyöntekijä VRP-Mäkelä Oy, Satakunta Eurajoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 05.05.2022 15:00 – 01.06.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi