Toimistotyöntekijä, Snowflake Oy

Toimistotyöntekijä, Snowflake Oy

Snowflake Oy on ainutlaatuisia kokemuksia lumen, jään ja maukkaan ruoan parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Toiminnan laajentuessa etsimme nyt Snowflake Oy:lle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ tarkkaan ja monipuoliseen työhön Arctic Snow Hoteliin, Santamukseen ja Snowman Worldiin liittyvien laskutus- ja muiden yleisten toimistotehtävien pariin.

Tässä työtehtävässä vastuullasi on laskujen tekeminen, maksuliikenteen seuraaminen sekä tarvittavat maksuliikenteeseen liittyvät toimenpiteet. Tehtäväkenttääsi sisältyy myös muissa yleisissä toimistotehtävissä avustamista. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon sekä eri osastojen kanssa. 

Tämä tehtävä edellyttää tekijältään aiempaa kokemusta vastaavasta työstä itsenäisesti, ehdottoman luotettavaa työotetta, tarkkuutta ja hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työ edellyttää liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Tarjoamme:

– Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät mielenkiintoisessa miljöössä

– Johdon ja muiden työntekijöiden tuen

– Mukavat työkaverit ja nykyaikaiset työvälineet

– Työn, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja jossa sinuun luotetaan

– Kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen Snowflake Oy:n työntekijänä.

Työsuhde alkaa 14.8.2023. Työaika sijoittuu arkipäiviin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi HR-päällikkö Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Tehtävää haetaan osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja osaamisesi. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän odota viimeistä hakupäivää. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja osaamisesi. 

Hae työtä

Toimistotyöntekijä, Snowflake Oy, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 25.05.2023 – 15.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi