Toimistotyöntekijä, MHK Ympäristöpalvelut

Toimistotyöntekijä, MHK Ympäristöpalvelut

MHK Ympäristöpalvelut on paikallinen perheyritys, joka huolehtii ympäristön puhtaudesta Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. MHK tarjoaa jätehuoltoa sekä kierrätysratkaisuja yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille yli 20 vuoden kokemuksella. Lue lisää: https://www.mhkkuljetus.fi/

Etsimme nyt MHK:n tiimiin vakituista, osa-aikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemen teollisuuskylässä sijaitsevalle toimistolle.

 

Työtehtäviisi toimistotyöntekijänä kuuluvat pääasiassa esimerkiksi erilaiset vuosi- ja kuukausiraportoinnit, myyntireskontran valvonta ja siihen liittyvät työtehtävät, sosiaalisen median päivittäminen ja ylläpitäminen, palaverien järjestelyt sekä muut toimiston ylläpitoon ja asiakaspalveluun liittyvät työtehtävät. Mikäli sinulla on kokemusta taloushallinnosta ja siihen käytettävästä järjestelmästä, voi työhösi kuulua myös tarvittaessa budjetointia ja kannattavuuslaskentaa.

 

Vakituinen, osa-aikainen työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työtunteja on vaihtelevasti 20–30 tuntia viikossa, joustavasti arkisin klo 8–16 välillä. Loma-aikoina ja sijaisuuksien yhteydessä työtä on tarjolla myös kokoaikaisesti. Työn tekemisen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme ALT työehtosopimusta (palkkaryhmä 3A), huomioimme myös palkkatoiveet. Työsuhde solmitaan aluksi Go Onin ja työntekijän välille. Esitäthän mahdollisen palkkatoiveesi hakemuksessasi.

 

Edellytämme:

-Office-ohjelmien sujuvaa osaamista (Excel, Word)

-Hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

-Osaamista, tai valmiutta opetella toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmiä (Vingo/JHL/Netvisor)

-Soveltuvaa työkokemusta tai koulutusta

-Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta

 

Tarjoamme:

-Joustavan, osa-aikaisen arkipäivätyön

-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

-Go Onin valtakunnalliset henkilöstöedut

 

Lisätietoja antaa Go Onin Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Hae työtä

Toimistotyöntekijä, MHK Ympäristöpalvelut, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 15.11.2023 – 06.12.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / ALT TES 3A

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi