Toimistotyöntekijä kesätyöhön

Toimistotyöntekijä kesätyöhön

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ kesätyöhön NDI Finland Oy:lle Sieviin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. reskontrien; osto- ja myyntireskontrien hoitamista, laskujen keräilyä, tiliöintiä ja siirtämistä maksatukseen. Lisäksi muita erilaisia taloushallinnon ja toimiston tehtäviä.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on tuontiasiakirjojen käsittelystä kokemusta. Tehtävä sopii hyvin merkonomille tai tradenomille tai alan opiskelijalle. Työstä voit saada harjoittelun suoritettua opintojasi varten.

Odotamme sinulta hyviä IT-taitoja ja kirjanpidosta tämän päivän kokemusta, organisointikykyä sekä hyvää englannin kielen osaamista suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla on oma-aloitteisuutta ja ripeää ja järjestelmällistä asennetta hoitaa tehtävät huolella ja vaadittavalla tarkkuudella aikataulun mukaan. Odotamme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja ja positiivisen myönteistä otetta tarttua toimeen.

Tarjoamme sinulle:

-mielenkiintoisia työtehtäviä

-työtiimin tuen

-palkan osaamisesi mukaan/ tes

-erinomaista työkokemusta

 Työn on tarkoitus alkaa osa-aikaisena huhtikuussa, kesä-elokuussa työ on kokoaikaista. Tässä tehtävässä on mahdollisuus jatkaa tilanteesi mukaan syksyllä vielä osa-aikaisena.

Erilaisiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen alkuun, jolloin tehtävien suorittaminen onnistuu hyvin ja antaa sinulle avun yrityksen toimintatapoihin. Saat myös Go On:n henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi.

Laita hakemuksesi tulemaan, jos sinä olet etsimämme henkilö! Ehdokkaiden haastattelut videotyökalua apuna käyttäen aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työtä

Toimistotyöntekijä kesätyöhön, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Sievi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.02.2021 09:39 – 07.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes mukaan

Käsittelijä:

Sanna Laitala

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi