Toimistosihteeri, Svapa Oy

Toimistosihteeri, Svapa Oy

Svapa Oy on asiantunteva, osaava ja paikallisen toimintakenttänsä hyvin tunteva rakennusalan konsultointi- ja suunnittelutoimisto, joka on toiminut Raahessa vuodesta 1989 lähtien. Palveluvalikoimaan kuuluvat arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, rakennuttajapalvelut, työmaavalvonta, kuntoarviot ja muut rakentamiseen liittyvät palvelut. Asiakkuudet ovat uudis- ja korjausrakentamisen erilaisissa hankkeissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Svapa Oy:lle TOIMISTOSIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen nykyisen työntekijän eläköityessä.

Oletko sinä etsimämme kehittävällä otteella varustettu osaaja, jolla on myös rohkeutta ideoida ja viedä eteenpäin nykyisiä toimintatapoja?

Toimenkuvasi rakentuu monipuolisista toimistotehtävistä, kuten laskujen käsittelystä, dokumentoinnista, järjestelmien hallinnasta ja toimitusjohtajan työn tukemisesta. Olet keskeinen selkäranka ja tuki kuuden hengen toimiston arjen rattaiden pyörimiselle. Vastaat itsenäisesti tehtävistäsi ja toimenkuvasi kehittämisestä.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä sekä hyvät ja ajantasaiset IT-taidot. Toivomme kunnianhimoista ja eteenpäin katsovaa ajattelutapaa sekä jämäkkää ja vastuullista asennetta työhön. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksesi.

Työsuhde on vakituinen ja töiden aloitus lokakuun aikana. Tehtävässä noudatetaan normaalia toimistotyöaikaa, työtunteja on 37,5 viikossa. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Jos sinulla on suunnitteilla uuden askeleen ottaminen työurallasi, jätä meille hakemus!

Rekrytointiprosessista vastaa Go On Raahe ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Heidi Leppäkari: 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työtä

Toimistosihteeri, Svapa Oy, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 22.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi