Toimihenkilötehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna

Toimihenkilötehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

Kesätyö terästeollisuudessa!

SSAB Europe Oy hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TOIMIHENKILÖTEHTÄVIIN HÄMEENLINNAN TOIMIPAIKALLE tuotantoon, kunnossapitoon, tehdaspalveluun ja tehtaan tukitoimintoihin.

Haluatko mukaan? 

Tule osaksi monitaitoista, turvallisuuteen panostavaa ja työtään aktiivisella otteella kehittävää asiantuntija- ja työnjohtojoukkoa. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. 

Työnjohtotehtävät

Työnjohtotyö sisältää henkilöstön johtamista, työn organisointia, laadunvarmistusta, työturvallisuuden- ja hyvinvoinnin johtamista sekä oman vastuualueen toiminnan kehittämistä eri osastoillamme: peittaus-valssaus-hehkutus, sinkitys, leikkaus-lähetys, maalipinnoitus, kunnossapito ja tehdaspalvelu. Rooliin kuuluu aktiivinen yhteistyö tehtaan sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ voi olla vuorotyötä.  

Asiantuntijatehtävät

Asiantuntijatehtävät sijoittuvat tuotannon ja kuljetusten ohjaukseen ja suunnitteluun, prosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen, laboratorioihin sekä kiinteistöhuoltoon.

Katso Hämeenlinnan kesätyöntekijöiden kokemuksia ja mitä Annica kertoo kokemuksistaan SSAB:llä.

Hämeenlinnan tehtaan työnjohto- ja asiantuntijatehtäviin hakiessasi sinulle on etua, jos sinulla on tutkinto tai olet jo edistynyt opinnoissasi esimerkiksi tuotanto- tai prosessiteollisuuden, materiaalitekniikan, kemian- tai laboratorioalan, energia- tai ympäristötekniikan, logistiikan, liiketalouden tai hallintotieteiden alalla.  

Aikaisempi työnjohto- tai asiantuntijatyökokemus vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Hyvästä englannin kielen taidosta on sinulle etua. 

Tullessasi valituksi työnjohto- tai asiantuntijatehtäviin sinut tullaan perehdyttämään työhösi ja SSAB:n toimintatapoihin. Tukenasi läpi koko kesän ovat ammattitaitoiset työkaverit. 

Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukevaa työyhteisöä ja saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan. 

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa 2023.

Arvostamme halukuutta kasvaa alan ammatilaiseksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Hae työtä

Toimihenkilötehtävät, kesätyö, SSAB Hämeenlinna, Kanta-Häme Hämeenlinna

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 19.12.2022 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Koskela

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009

anna.koskela@go-on.fi