Töihin Go On Kuopion kautta

Töihin Go On Kuopion kautta

TÖIHIN GO ON KUOPION KAUTTA!

Haemme eri alan asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisia työntekijöitä täydentämään asiakkaidemme tiimejä.

Työmahdollisuuksia on useilla eri toimialoilla, kuten teollisuudessa, kaupan alalla ja logistiikassa. Töitä on tarjolla lyhyemmistä työsuhteista pidempikestoisiin. Toivomme sinulta joustavuutta ja halua oppia uutta – tehtäviin perehdytetään aina! Kerro meille, minkälaisista töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Töitä on tarjolla pääasiassa Kuopiossa, Iisalmessa, Vieremällä, Leppävirralla ja Suonenjoella. Kerrothan hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla olisit halukas työskentelemään. Palkkauksen osalta noudatamme aina samaa työehtosopimusta, kuin asiakkaammekin!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työmahdollisuuksia on jatkuvasti tarjolla. Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Kuopion tiimistä HR-päällikkö Sanna Salmi 0401757224, sanna.salmi@go-on.fi.

Hae työtä

Töihin Go On Kuopion kautta, Go On , Pohjois-Savo

Työsuhteen muoto:

Hakuaika: 01.02.2020 23:59 –

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Sanna Salmi

HR-päällikkö, SHL +358 40 175 7224

sanna.salmi@go-on.fi