Töihin Eepeen kesäpihaan

Töihin Eepeen kesäpihaan

Haemme Prisman Kesäpihalle asiakaspalvelutehtäviin oma-aloitteisia MYYJIÄ.

Kesäkukkien ja taimien lisäksi myynnissä on myös mm. pihakalusteita, puutarhan pienlaitteita ja grillejä. 

Hakijoilta odotamme innostusta myyntityöhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksesi katsomme kiinnostuksen puutarhan ja pihan hoidosta, puutarhan pienkoneista ja kalusteista sekä mahdollisesti aikaisemman kokemuksen trukin käytöstä. Trukilla ajotaito ei ole välttämätöntä ja tarvittaessa saat siihen perehdytyksen.

Työ Kesäpihalla on fyysistä ja tehdään pääosin ulkoilmassa. Kesäpihalla työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös kassatyöskentely. 

Työsuhde alkaa jo 3.4. perehdytysjaksolla. Vähimmäistuntimäärä on 30h/vko, mutta osaajille on tarjolla kokoaikatyö. Eepee tarjoaa kunnon työpestin, ja pisimmillään työsuhde saattaa kestää aina syyskuun loppuun saakka. Kesäsesongin ja syysmyyntikauden jälkeen on hyvät mahdollisuudet jatkaa työsuhdetta esim. marketpuolella.

Eepee tarjoaa mukavan ja antoisan työn lisäksi hienot henkilöstöedut. Erinomaiset ostoedut ovat käytettävissä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso ostoeduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun saapuu.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Terhi Pölönen puh. 040 128 7721 / terhi.polonen@go-on.fi

Hae työtä

Töihin Eepeen kesäpihaan, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 17.01.2023 13:00 – 28.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan tes

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-koordinaattori +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi