Telinetyöntekijöitä

Telinetyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Raaheen TELINETYÖNTEKIJÖITÄ. Työtehtäviin kuuluvat telineasentajan tehtävät tai avustavat telinetyöt työmailla kokemuksesta riippuen.

Työsuhteita on tarjolla monen mittaisia, joten jätä hakemuksesi ja keskustellaan haastattelussa tarkemmin, mitkä toiveesi ovat!

Suurin määrä työntekijöitä tarvitaan remonttiin elokuun puolivälissä muutamaksi viikoksi, mutta myös aiemmin kesällä voi tulla tarvetta. Aika ajoin avautuu myös pidempiaikaisia paikkoja.

Työtä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti aamuvuorossa, 8 tunnin vuoroissa.

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaisinta on motivoitunut ja tekevä asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita, joilla pysyvät työkalut käsissä eikä päätä huimaa korkeissakaan paikoissa.

Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää peruskuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttia.

Palkkaus määrittyy osaamisen mukaan ja pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen. Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Telinetyöntekijöitä, Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 04.06.2021 – 31.08.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Rakennusalan TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi