Telinetyöntekijöitä

Telinetyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Raaheen TELINEASENTAJIA JA TELINEAPULAISIA. Työtehtäviin kuuluvat telineasentajan tehtävät tai avustavat telinetyöt työmailla kokemuksesta riippuen. Työtä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti aamuvuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, tekijöitä tarvitaan huhtikuusta alkaen pitkin kevättä ja kesää.

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaisinta on motivoitunut ja tekevä asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita.

Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Palkkaus määrittyy osaamisen mukaan ja pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen. Mahdolliset ilta- ja ylityölisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Telinetyöntekijöitä, Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Kokoaikainen

Hakuaika: 04.03.2021 – 30.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Rakennusalan TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi