Telinetyöntekijä, Raahen seutu

Telinetyöntekijä, Raahen seutu

Etsimme asiakkaallemme Raahen seudulle TELINETYÖNTEKIJÖITÄ rakennustelineiden asentamiseen ja avustaviin asennustehtäviin erilaisissa rakennustyökohteissa ja tehdasalueella.

Töitä tehdään tiukat turvallisuusmääräykset huomioiden ja asianmukaisia varusteita ja turvavaljaita käyttäen.

Mitä tarjoamme?

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin aamuvuorossa (klo 7.00-15.30). Kiireaikana tarjolla on myös pidempiä päiviä, vuorotyötä ja viikonlopputöitä.

Palkka on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen ja määrittyy osaamisesi mukaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta telinerakentamisesta tai rakennusalan koulutusta, tuntipalkkasi on 11,26 € / tunti. Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjolla on sekä pidempiaikaisia että muutaman viikon mittaisia työsuhteita teollisuuden huoltourakoiden ajaksi. Jätä hakemuksesi, niin keskustellaan haastattelussa tarkemmin, mitkä toiveesi töiden suhteen ovat!

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mitä odotamme?

Aiempi kokemus telinerakentamisesta tai rakennusalan muista tehtävistä on eduksi. Olennaisinta on hyvä ja motivoitunut asenne työntekoon. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia joukkuepelaajia, joilla pysyvät työkalut käsissä ja päätä ei huimaa korkeissakaan paikoissa.

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Töiden alkamiseen mennessä sinulla tulee olla hankittuna myös voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti.

Jätä meille hakemuksesi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työtä

Telinetyöntekijä, Raahen seutu, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 04.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Rakennusalan TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi