Telineasentajia ja telineapulaisia

Telineasentajia ja telineapulaisia

Etsimme asiakasyrityksellemme Raaheen TELINEASENTAJIA JA TELINEAPULAISIA. Työtehtäviin kuuluvat avustavat telinetyöt tai telineasentajan tehtävät työmailla kokemuksesta riippuen. Haemme työntekijöitä tehtaan kesän ajan remontteihin lyhyempiin määräaikaisiin työsuhteisiin, mutta myös jatko on mahdollinen. Työtä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta tehtaan remonttien aikaan tarvittaessa myös pidemmissä vuoroissa.

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaista on hyvä ja aktiivinen asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta. Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää kuntoa. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Telineasentajia ja telineapulaisia, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 25.06.2020 – 10.07.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi