Telematiikka-asentaja (sähköasentaja), REL-Palvelu

Telematiikka-asentaja (sähköasentaja), REL-Palvelu

Go On Oulu etsii REL-Palvelulle suorarekrytointina

TELEMATIIKKA-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

REL-palvelu on oululainen 2006 perustettu yritys, joka aloitti toimintansa mobiiliteknologian huolto- ja korjausliiketoiminnalla. Vuosien saatossa menestyksekäs toiminta on suunnattu kohti tulevaisuuden tarpeita ja näin ollen yritys onkin toiminut tienvarsitelematiikan edelläkävijänä jo yli 20 vuotta. REL-Palvelu vastaa yli puolen Suomen luotettavasta tiesääpalvelusta. Toiminnan laajentuessa yritys hakee nyt huipputiimiinsä uutta telematiikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työssäsi tienvarsitelematiikka-asentajana kuljet osittain itsenäisesti eri kohteissa ja asennat sekä korjaat esimerkiksi tiesääasemia, sekä keli- ja liikennekameroita. Osa asennuksista tehdään puu- ja ristikkomastoissa kiipeämällä, joten olethan hyvässä fyysisessä kunnossa, etkä karta korkeita paikkoja. Työaikasi on joustava ja osittain itsemääriteltävissäsi.

Kulkuvälineenäsi toimii yrityksen kuorma-autot, joten onhan sinulla C -ajokortti tai olethan valmis hankkimaan sen. Sinulla on jo sähkö- tai automaatioasentajan koulutus, mutta vuosien työkokemusta ei vaadita. Tämä on oiva tilaisuus niin vasta valmistuneelle, kuin pitkän linjan sähkömiehelle. Yrityksen kokeneet asentajat kulkevat mukanasi työsuhteen alussa ja perehdyttävät sinut osaksi huipputiimiään!

Odotamme Sinulta:

  • C-korttia (tai valmiutta hankki se)
  • Sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta
  • Mahdollisuutta reissutyöhön
  • Joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme Sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen alansa johtavimmista yrityksistä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työehdot
  • Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn
  • Kattavat työterveyspalvelut, sekä liikunta-, kulttuuri, ja -ravintoedut

Mikäli etsit mielenkiintoista työtä tienvarsitelematiikan parista, jätäthän hakemuksen pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnista vastaa Go On Oulu ja lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola 0400 580 352 aija-riina.loukkola@go-on.fi. 

Hae työtä

Telematiikka-asentaja (sähköasentaja), REL-Palvelu, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.05.2022 15:00 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen/osaamisen mukaan

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi